Vulkán Csomagajánlatok

Visszajövünk! Csomagajánlat

Hotelünk Pécsett

Két éjszaka, két fő részére, bőséges büféreggelivel, ingyenes zárt parkolási lehetőség, welcome-drink, meglepetés ajándék,és még sok minden más csak 24 000 Ft Hétvégi és ünnepnapi felár 1500 Ft/fő/éj (IFA külön fizetendő)

A VULKÁN PANZIÓ Pécsett, 2020 júliustól, biztonságban, a hatályos szabályozásnak megfelelően, újra várja visszatérő és új vendégeit. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal biztosítjuk a zavartalan pihenést. Töltsön nálunk néhány napot, nem fogja megbánni. A koronavírus helyzet elmúlt, a város újraéled, nyitnak ki a jobbnál jobb éttermek és bárok, a koncertek újra indulnak és a kultúrális látnivalók is újra nyitják kapuikat. panziónkban Pécsett mindenki feltöltődhet, hogy aztán újult erővel vághasson bele az őszbe! Pécs városa minden évszakban, így nyáron is nagyon hangulatos, érdemes nagyokat sétálni a friss levegőn, de a környék számos kirándulási lehetőséggel is kecsegtet.

A foglalással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Panziónk Pécsett szeretettel várja Önt és családját 2020-ban is, válasszon minket a pihenéshez!

PÉCS Nyitva! Csomagajánlat

Hotelünk Pécsett

Exlúzív csomagajánlat, két éjszaka, két fő részére, bőséges büféreggelivel, ingyenes zárt parkolási lehetőség, welcome-drink, légkondícionált szobában csak 24 990 Ft Hétvégi és ünnepnapi felár 1000 Ft/fő/éj.

A Vulkán Egészség Panzió, 2020. augusztusától, a teljes felújítás után várjuk vendégeinket. Vadonatúj Vulkán Wellness központunkban masszázsmedence, szauna, kneip-taposó, napozó terasz és még sok más szolgáltatást kínálunk. Szaunázott már 60 fős szaunában profi szaunamesterek vezetésével? A csomagban 20%-os kedvezménykupont adunk Magyarország legnagyobb szaunakomplexumával rendelkező termálfürdőjébe, Magyarhertelendre. Hétvégi és ünnepnapi felár 1000 Ft/fő/éj. Töltsön nálunk néhány napot, nem fogja megbánni. A koronavírus helyzet után várja a mediterrán kultúra városa! Pécs városa minden évszakban, így nyáron is nagyon hangulatos, érdemes nagyokat sétálni a friss levegőn, de a környék számos kirándulási lehetőséggel is kecsegtet.

A foglalással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Panziónk Pécsett szeretettel várja Önt és családját 2020-ban is, válasszon minket a pihenéshez!