Elérhetõségek
Telefon:+3672510496
Telefon:+36202348819
E-mail:info@vulkanpanzio.hu
Facebook
Szolgáltatásaink

VULKÁN PANZIÓ - Pécs szívében

Szobák, Árak, Panziónkban 1 ágyas, 2 ágyas, franciaágyas, 3 ágyas és 4 ágyas szobák találhatóak, összesen 20 főre. A szobák árát és az éttermi fogyasztást üdülési csekkel és Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártyával) is rendezheti.Összesen 13 klimatizált szoba áll kedves vendégeink rendelkezésére. Kettő, három, illetve négy ágyas szobáinkban nyugodt pihenés várja a kikapcsolódni vágyókat. A nagyobb kényelemről, gyógymatracaink gondoskodnak. Kisgyermekek részére kiságyat, babakádat és etetőszéket biztosítunk. Ha a pihenés mellett a munkára is időt szánna, foglalja le konferenciatermünket!

Kényelem

Portaszolgálatunk 0-24 óráig áll ideérkező vendégeink rendelkezésére. Zárt parkolónk térítésmentesen vehető igénybe. Kerékpárral illetve motorral érkező vendégeink is nálunk 100%-ig biztonságban tudhatják járművüket pihenésük ideje alatt. A pihenés zavartalansága miatt, igen fontos, hogy a pécsi szállás biztonságos is legyen. Recepciós kollégáink segítenek eligazodni szabadidős programjaik megszervezésében, igény szerint beszerezzük színház-illetve koncert jegyét. A panzió Pécs belvárosában helyezkedik el, így a programok is elérhető távolságba kerülnek.

0
Szobák száma
0
Férőhelyek
0
Konferenciaterem kapacitása

Bor és különleges sajtok kóstolása minden nap

Minden nap 18 és 19 óra között Wine & Cheese Party-val kedveskedünk vendégeinknek, melyen különböző borvidékek nagyszerű borait kóstolhatják meg, több különleges francia sajt és frissen sült bagette társaságában. Ezeken az alkalmakon eszpresszó KV és ásványvizek is fogyaszthatók, mely mind a ház ajándéka.

Good Services
Tourists
Satisfaction

Családi vacsorák

Éttermünk tökéletes helyszíne lehet családi vacsoráknak, diplomaosztó ünnepségeknek, baráti összejöveteleknek. Több catering parnerünk által különböző nemzetek teljes ételválasztékát tudjuk kínálni kedves vendégeinknek.

0
Szobák száma
0
Férőhelyek
0
Konferenciaterem kapacitása

Családi esküvők rendezése

Rendezvény termünk 30 fő befogadására alkalmas, mely hangulatos családi esküvők helyszíne lehet. Tapasztalattal rendelkezünk menyasszonyi öltöztetés és kellékei, nászéjjszakai dekoráció és egyéb az esküvővel kapcsolatos előkészületekben. A kedves vendégeink igényeit a legmesszebb menőkig igyekszünk teljesíteni. Kérjük lépcsen kapcsolatba velünk és kérje részletes tájékoztatásunkat. Legyen ez a nap feledhetetlen Önnek és kedves családjának!

Good Services
Tourists
Satisfaction